Bart Boogaard Pianoservices Sauter
presenteert

Over Bart Boogaard

Ruim dertig jaar ben ik eigenaar van Piano Services. Ik ben opgeleid als pianotechnicus en heb ruime ervaring met het onderhouden, restaureren en beoordelen van verschillende piano’s en vleugels. Daarnaast adviseer ik graag klanten bij de aanschaf van een piano of vleugel die bij hen past.

Als stemmer werk ik voor concertpodia en muziekscholen,  pianodocenten en overige professionele pianisten, en ook voor vele particulieren. Ik vind het belangrijk dat ik een klant een goede service kan blijven bieden na de aanschaf van een instrument.

In mijn werkplaats repareer en restaureer ik vele piano’s en vleugels.

In mijn winkel verkoop ik als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels. Daarnaast ben ik dealer van Sauter piano's en vleugels, bij elkaar twee prachtige merken die veel kwaliteit bieden en een goede investering zijn. Daarnaast verkoop ik betrouwbare occasions.

Vanaf september 2014 ben ik een samenwerking aangegaan met het Kunstcentrum Zaandam en is er ook kunst te koop en te huur in mijn winkel in Amsterdam. Met ingang van 2015 verkoop en verhuur ik ook piano's en vleugels in het Kunstcentrum in Zaandam. In Zaandam staat ook de Mendelsohn piano, een goede en betaalbare piano voor de beginnende pianist.

Tevens heb ik als adviseur gewerkt voor het Koninklijk Conservatorium en ben ik leerbedrijf voor de opleiding pianotechniek.

X

Ruim dertig jaar ben ik eigenaar van Piano Services. Ik ben opgeleid als pianotechnicus en heb ruime ervaring met het onderhouden, restaureren en beoordelen van verschillende piano’s en vleugels. Daarnaast adviseer ik graag klanten bij de aanschaf van een piano of vleugel die bij hen past.

Als stemmer werk ik voor concertpodia en muziekscholen,  pianodocenten en overige professionele pianisten, en ook voor vele particulieren. Ik vind het belangrijk dat ik een klant een goede service kan blijven bieden na de aanschaf van een instrument.

In mijn werkplaats repareer en restaureer ik vele piano’s en vleugels.

In mijn winkel verkoop ik als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels. Daarnaast ben ik dealer van Sauter piano's en vleugels, bij elkaar twee prachtige merken die veel kwaliteit bieden en een goede investering zijn. Daarnaast verkoop ik betrouwbare occasions.

Vanaf september 2014 ben ik een samenwerking aangegaan met het Kunstcentrum Zaandam en is er ook kunst te koop en te huur in mijn winkel in Amsterdam. Met ingang van 2015 verkoop en verhuur ik ook piano's en vleugels in het Kunstcentrum in Zaandam. In Zaandam staat ook de Mendelsohn piano, een goede en betaalbare piano voor de beginnende pianist.

Tevens heb ik als adviseur gewerkt voor het Koninklijk Conservatorium en ben ik leerbedrijf voor de opleiding pianotechniek.

Over Bart Boogaard